Mustalammin Puutyö

Mittatilauskalusteet yli 80 vuoden kokemuksella

KEITTIÖKALUSTEET JA MUUT KODIN KIINTOALUSTEET, JALASJÄRVI

Mustalammin Puutyö on perheyritys, joka on toiminut Jalasjärvellä yli 80 vuotta. Yritys tarjoaa puusepäntyötä jo kolmannessa polvessa.

Valmistamme kiintokalusteita mittatilaustyönä keittiöön ja koko kotiin. Meillä valmistuvat sekä keittiökalusteet, vaatekaapit, erikoismitalliset kalusteet että muut mittatilaustyöt.

Kaikki kalusteet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan – isoisältä isälle ja isältä pojalle siirtyneellä osaamisella. Toimitamme kalusteita koko Suomen alueelle, aina Helsingistä Kittilään asti.

Ota yhteyttä ›

KEITTIÖKALUSTEET JA MUUT KODIN KIINTOKALUSTEET KOKO SUOMEN ALUEELLE

Valmistamme kiintokalusteita mittatilaustyönä ja toimitamme ne Jalasjärveltä käsin koko Suomen alueelle. Lähetä meille mitat sekä mahdolliset kuvat ja suunnitelmat, niin me teemme toteutuksen. Jos suunnittelu on vasta hahmotelman asteella, ei hätää, tarjoamme myös suunnittelupalvelua!

Kommunikointi tapahtuu ensimmäisen yhteydenoton jälkeen yleisimmin sähköpostilla, mikä on todettu hyvin toimivaksi tavaksi. Toimitamme valmiit työt koteihin koko Suomen alueelle.

Kysy lisää ›

HINTA-LAATUSUHDE

Jalasjärvellä valmistetut kiintokalusteet hyvällä hinta-laatusuhteella, useimmiten suomalaisesta puusta valmistettuna.

JOUSTAVA PALVELU

JOUSTAVA PALVELU Teemme työtä jo kolmannessa polvessa, pitkällä osaamisella ja koko sydämellä. Toteutamme toiveesi joustavasti ja luotettavalla palvelulla.

YKSILÖLLISET KALUSTEET

Teemme kalusteet mittojen mukaan, kaikenlaisiin koteihin ja erilaisiin makuihin sopiviksi. Yksilöllisiä kalusteita et löydä sarjatuotantona!

TOIMITAMME KOKO SUOMEEN

Lähetä meille mitat sekä mahdolliset kuvat ja suunnitelmat. Toimitamme valmiit kalusteet Jalasjärveltä koko Suomen alueelle.